Парламентът гласува едно престъпно решение. За нас остава само да кажем,

...
Парламентът гласува едно престъпно решение. За нас остава само да кажем,
Коментари Харесай

Възраждане призоваха за гражданско неподчинение, свикват митинг на 11 май |

Парламентът гласоподава едно незаконно решение. За нас остава единствено да кажем, че от през днешния ден не признаваме това държавно управление за законен представител на българския народ. Обявяваме гражданско непокорство - призоваваме всеки български жител да не извършва отговорностите си към незаконното държавно управление. Ще призовем и органите на реда да спрат да извършват заповедите на държавното управление. 

Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов, откакто Народното събрание даде на държавното управление мандат за изпращане на военнотехническа помощ на Украйна. Според Костадинов по този метод България е оповестила война на Русия.

Той разгласи, че " Възраждане " ще провеждат народен митинг на 11 май, на който ще създадат " всичко належащо " кабинетът " Петков " да спре да съставлява България, която на процедура " сега не съществува и се нуждае от преосноваване ".

" Ще създадем всичко допустимо да блокираме работата на държавното управление. Призоваваме всички жители, които не желаят да са американска колония, да излязат на митинги. Като българи не можем да приемем България да е плацдарм (бел.ред. -място за събиране на войските) за война с Русия. Или ние ще унищожим това държавно управление, или то ще унищожи нас ", съобщи Костадин Костадинов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР